Objavljeno: 06. 07. 2021 - 2:17

Dana 10.07.2021. (subota)  s početkom u 21.00h na Trgu Nikole Tesle ispred Kulturno Informativnog Centra, održat će se svečano obilježavanje 165. obljetnice rođenja Nikole Tesle te 15. godišnjice otvorenja Memorijalnog centra „Nikola Tesla“ Smiljan.

Ideja za suradnju s modnim dvojcem ELFS i ostvarenje ovog projekta nastala je u želji da se posjetiteljima Teslinog rodnog mjesta pruži mogućnost ekskluzivne memorije koja je funkcionalna, suvremena, korisna te izvrstan podsjetnik na doživljaj genijevog zavičaja.

Zašto smo baš odabrali ELFS za suradnju i majicu dizajnerskog branda za memoriju? Sam Tesla bio je uvijek lijepo odjeven, pridavao je pozornost tome da mu odjeća koju nosi savršeno pristaje te da izgleda elegantno.

Ova limitirana kolekcija, dizajnirana za Memorijalni centar „Nikola Tesla“, osim promocije Centra ima i humanitarno obilježje. Sav ostvareni prihod od prodaje namijenjen je u humanitarne svrhe za Banovinu. U ime čovjeka koji je svojim radom doprinosio dobrobiti čovječanstva.

Modni dvojac ELFS prepoznatljiv je po komercijalnom dizajnerskom pristupu te poimanju mode kao zabave. Iz sezone u sezonu iznova oduševljava kritiku i publiku svojim revijama i kolekcijama. ELFS je postao prepoznatljiv pod sinonimom „No.1 Fashion brand with LOVE“. To se savršeno uklapa u priču koja stoji iza svega ovoga.

Promocija ove ekskluzivne kolekcije dio je programa Tesla Power of Lights, gdje vas očekuje zanimljiva plesna točka Traumatic Lights-led acro duo i Laser show, nakon čega u atriju KIC-a publiku zabavlja DJ FELVER i DJ IAN POOLEY.

Trg Nikole Tesle (ispred KIC-a Gospić), 10.srpnja (subota) 2021. u 21.00h

Proslavimo Teslin rođendan zajedno, odaberite jedan od T-shirt s motivom za sebe i kupnjom sudjelujte u velikoj humanitarnoj akciji!

Obilježavanje 165. obljetnice rođenja Nikole Tesle
  Informacije - Sve